De praktijk

Gespecialiseerd, vertrouwd en innovatief

De therapeut van Fysio in Motion werkt nauw samen met verschillende specialisten in Almere en het Gooi. Zo hebben wij veel contact met huisartsen, (plastisch) chirurgen, orthopeden en podologen.

 

Wij vinden het belangrijk dat de praktijk voor iedereen makkelijk toegankelijk is. U wilt zich vertrouwd voelen met de omgeving want vanwege uw lichamelijk klacht voelt u zich niet prettig. Dit kunnen wij bieden doordat u altijd behandeld wordt door dezelfde therapeut. We proberen zo goed mogelijk te luisteren naar uw klachten en daar dan op een juiste manier op te anticiperen in het behandeltraject.

 

Belangrijk om te weten is dat u ten alle tijden zelf mag bepalen bij welke fysiotherapie praktijk u gaat revalideren. Artsen geven vaak een advies maar het is niet zo dat u daar verplicht naar toe moet.

 

Wij hanteren brede openingstijden van 's ochtends vroeg tot in de avond uren. We zijn 4 dagen per week geopend en werken samen met andere paramedici op de dagen dat de fysiotherapeut niet werkzaam is. De manueel therapeut geeft ook therapie op zaterdag.