Mitch de Droog

Mijn naam is Mitch de Droog en ik ben woonachtig in Zandvoort. Geboren op 17 september 1993 in Haarlem.

 

Opleiding

Na mijn middelbare school ben ik gaan werken als straat verkoper voor onder andere De Persgroep. In deze drie jaar ben ik erachter gekomen dat ik graag met mensen werk en vanwege eigen ervaringen mijn passie ligt bi het menselijk lichaam. Ik ben hierna dan ook in 2014 begonnen aan de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam. Deze studie heb ik in 2019 afgerond.


Werk ervaring

Ik heb vanwege mijn harde werken en het netwerk wat ik in de loop der jaren heb opgebouwd mooie stages mogen uitvoeren. Onder andere bij AZ Alkmaar en de Bergman Clinic in Naarden. Ik heb hier veel werk ervaring mogen opdoen en ook kunnen ontdekken hoe ik op mijn eigen manier mijn patiënten het beste kan ondersteunen in het herstel proces.

 

Prive

Ik woon sinds 2019 samen in Zandvoort met mijn vriendin. Mijn vrije tijd probeer ik zoveel mogelijk te besteden aan sporten en sociale bezigheden.

Ik heb jaren gevoetbald op niveau maar vanwege mijn eigen blessures mee moeten stoppen. Sinds dit jaar voetbal ik wel in een vriendenteam op een lager niveau. Verder tennis ik ook op een hoog niveau en ga ik zeker 2x per week naar de sportschool.