Stan Limburg

Mijn naam is Stan Limburg en ik ben geboren op 28-01-1995. Ik woon al mijn hele leven in Almere en kom vanaf 1 januari het team versterken bij Fysio in Motion.

 

Na de middelbare school ben ik de opleiding Sport en Bewegen gaan doen aan het MBO in Hilversum met als uitstroomprofiel Trainer/Coach. Na het afronden van deze studie ben ik meteen gestart met de opleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht. In november 2018 heb ik officieel mijn diploma tot fysiotherapeut behaald.

 

Een aantal jaar geleden ben ik begonnen als Personal Trainer. Na wat jaren als trainer te hebben gewerkt voor verschillende bedrijven ben ik voor mezelf begonnen. Ik heb gewerkt in de omgeving Almere / 't Gooi. Ook werk ik als docent voor NL-actief om mensen op te leiden tot fitnesstrainer en personal trainer.

 

In mijn vrije tijd houdt ik mij veel bezig met sporten zoals triathlon en hardlopen. Ook fitness en snowboarden is zeker mijn passie. Mijn doel van sporten is om fysiek vitaal te blijven en daarnaast is het voor het uitoefenen van mijn hobby. Verder houdt ik mij veel bezig met auto- en motorrijden waarbij ik ook zelf het onderhoud en reparaties doe.

 

Ik kijk er ontzettend naar uit om aan het werk te gaan en hoop zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen en ondersteunen in hun herstel.